Lowongan Kerja: ECS Indo Jaya,PT

PT. ECS Indo Jaya
12-03-2011

ECS is leading information and Communication Technology (ICT) product and services provider that was established in 1985 and listed on the SGX Mainboard in2001. With three main than 21,000 active channel partners across China, Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesia and the Philipines.

In Indonesia ECS called ECS Indo Jaya. Establish in 2004. ECS Indo Jaya trying to prove the vision and mission through three business lines namely Enterprise System, IT Services and Distribution. Currently, ECS Indo Jaya has had more than 2000 active partner in Indonesia. ECS Indo Jaya Commitment is also evidenced by the large trust brands like Apple, APC, Buffalo, appointed ECS Indo Jaya as their Authorized Distributor.

Admin Sales
Qualifications :
1. Female, age max 28 years old
2. Bachelors Degree in management / Business administration, fresh graduate welcome
3. Have min. 1 year experiences
4. Have strong communicative skill,high inisiatif, energic, high creative, and learning
5. Familiar with Customer service oriented
6. Able to make a report
7. MS Office, computer and internet literate is a must

Account Manager
Qualifications:
1. Male or Female, age 23-28 year old.
2. Bachelor Degree
3. Preferably have IT Background
4. Achievement oriented
6. High motivated, Hard working, able to work under pressure and able to work in team
8. Have excellence interpersonal and communication skills
9. Have own vehicle

Send your CV and complete application with a recent photograph at least 26 March 2011:
ECS Indo Jaya, PT
Jl. Mayor Salim Batubara No.35A
Palembang 30126
Phone : (0711)-925 4305-07
Fax : (0711)-359 827
Email : yanto@ecsindo.com

3 Responses to "Lowongan Kerja: ECS Indo Jaya,PT"

  1. hati2 boss ente ada GA nya comment nya ada dibawah postingan, saran saya di tutup ajah boss kalo masih pengen dapat penghasilan dari GA nya, tahu alasan nya napa, kalo yang kunjungin boss udah ngerti banget tentang Terms dan service GA tu ngak apa2, lha kalo yang datang ngak tahu dan ngak ngerti lalu comment udah ini udah itu di bawah nya ente kagak tahu seteliti apa Bot Google Adsense nya dan juga blog anda juga ngak bisa kita lihat siapa aja yang berkunjung di blog ini tetapi pengalaman saya telah terbukti GA saya pernah di banned setelah saya dapat pin untuk pembayaran tinggal nunggu cair doang

    ReplyDelete
  2. betul itu.... knp ngga pasang Guest book si?

    ReplyDelete

NO SARA